Om SmartCare

alt

SmartCare-alarmer gir en tryggere hverdag

Annette Skeie Jakobsen, grunnleggeren av SmartCare, har lang arbeidserfaring innen helsevesenet som sykepleier og det har hun nå tatt med seg inn i mobilverdenen. Enten du lever med en kronisk sykdom, liker å føle deg tryggere i hverdagen, eller liker å leve litt “farlig” – kan våre skreddersydde smarttelefontjenester hjelpe til å gi deg økt trygghet 24/7- både i krisesituasjoner og i hverdagen. Våre mobile trygghetsalarmer varsler dine pårørende om at du trenger hjelp – når du ikke er i stand til å varsle de selv. Dette ved at du lagrer en selvvalgt liste med pårørende på smarttelefonen din, som automatisk varsles om at du trenger hjelp, og får sms med din GPS-posisjon, hvis en av funksjonen i tjenesten utløses. Tjenestene kan også tilkobles hjemmesykepleien eller en alarmsentral. Våre trygghetstjenester plasserer trygghet i dine hender hver dag– helt gratis!

Har du noen gang tenkt på hvordan du ville fått hjelp øyblikkelig hjelp hvis en nødsituasjon eller ulykke skulle oppstå?
Føler du deg ofte utrygg når du er ute å går eller jogger alene på kvelden?
Har du noen gang ønsket at du med ett tastetrykk kunne varslet dine venner og familie om hvor du er?
Eller kanskje du bekymrer deg for dine nærmeste når du vet de er alene?

 

DiabetesGuard og TrygghetsAlarm
SmartCare har i dag to produkter som kobles opp mot en av verdens mest avanserte 24-timers automatiserte varslingstjeneste: DiabetesGuard og Trygghetsalarm.
I utviklingen av produktet DiabetesGard har vi benyttet oss av et nettverk av testbrukere med type 1 diabetes, insulinbrukere med type 2 diabetes, spesialister innenfor fagfeltet diabetes, overleger, helsepersonell, familie og venner til personer med diabetes og diabetessykepleiere til å bidra med innspill under hele utviklingen av produktet. Da vi lanserte DiabetesGuard, fikk vi mange henvendelser fra personer som ikke har diabetes som ønsket økt trygghet i hverdagen. Dette var alt fra personer som har, eller har hatt, ulike typer sykdommer og operasjoner, opplevd trafikkulykker, har angst, eller personer som rett og slett ønsket økt trygghet i sin hverdag. Derfor utviklet vi TrygghetsAlarm – for alle som ønsker økt trygghet i hverdagen.

 

Kun det som er tryggest for deg er godt nok for oss!
SmartCare har kun samarbeidspartnere som har den beste erfaringen og kompetansen i markedet på drift av vår mobile trygghetstjenester. Vi har samme leverandører for varslingssystemet vårt som blant norske sykehus, forsvaret og UDI bruker til å innkalle ekstra bemanning ved store katastrofer og ulykker. For oss er sikkerhet og trygghet for våre brukere og deres pårørende det viktigste grunnlaget for å lage gode og sikre tjenester. Vi vil alltid sette sikkerhet rundt drift av våre systemer som høyeste prioritet.

Vi ønsker at du skal kunne gjøre alt du ønsker i livet ditt uten å måtte bekymre deg for om du kan få hjelp om du skulle trenge det. Med våre mobile trygghetsalarmer, kan du alltid komme i kontakt med dine pårørende om du skulle trenge hjelp.

Last ned DiabetesGuard på Iphone og Android

Last ned Trygghetsalarm på Iphone og Android