OFTE STILTE SPØRSMÅL

Jeg har glemt brukernavnet mitt, hvordan logger jeg inn?

Klikk på «Glemt bruker» på innloggingsskjermen og følg prosessen.

Jeg har glemt passordet mitt, hvordan logger jeg inn?

Klikk på «Glemt passord» på innloggingsskjermen og følg prosessen.

Er alarmene på hvis jeg går ut av applikasjonen?

JA, men du må la applikasjonen kjøre i bakgrunnen, ikke avslutt programmet.

Hvordan oppgraderer jeg min gratisversjon?

Trykk på innstillinger, deretter mitt abonnement. Her kan du oppdatere til enten DiabetesGuard Regular eller DiabetesGuard Plus.

Jeg har spørsmål, hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

Nederst på alle nettsidene finner du vår mailadresse og vårt telefonnummer. Du finner ytterligere kontaktinformasjon her.

Hvordan kan jeg sette opp og bruke HJELP-Alarmen?

Når du trykker på HJELP-Alarmen for første gang kommer du automatisk inn i «HJELP-Alarminnstillinger». Her kan du velge hvilke personer i ditt nettverk som skal bli kontaktet og legge til din beskjed til dem. Du kan lese mer om HJELP-Alarmen her.

Hvordan kan jeg sette opp og bruke vekkerklokken?

Når du trykker på vekkerklokken kan du begynne å sette opp vekkeklokkealarmer. Du kan lese mer om vekkerklokken her.

Hvordan kan jeg sette opp og bruke aktivitetsalarmen?

Når du trykker deg inn på aktivitetsalarmen kan du sette opp en nedtellingsalarm som varsler ditt nettverk dersom du trenger hjelp når du trener alene. Du kan lese mer om aktivitetsalarmen her.

Hvordan kan jeg sette opp og bruke Diabetes Helsekort?

I ditt Diabetes Helsekort kan du legge inn viktig informasjon om din diabetes. Dette gjør det lettere for f.eks. helsepersonell å hjelpe deg i nødsituasjoner. Du kan lese mer om Diabetes Helsekort her.

Hvordan kan jeg sette opp og bruke mitt nettverk?

Dine nærmeste kan være din kjæreste, foreldre, sønn, datter, nabo, venn eller andre. Du bestemmer selv hvem det er som best kan hjelpe deg dersom din alarm utløses. Du kan lese mer om ditt nettverk her.